SAM_2079

Наставак радова на реконструкцији водоводне мреже

У Кикинди се настављају радови на реконструкцији водоводне мреже. Реч је о великом пројекту који је веома битан за све наше суграђане и стало нам је да динамика радова буде што бржа, али не на уштрб квалитета. Извођач радова је фирма „Градитељ НС“. Врши се замена азбестно-цементних цеви новим полиетиленским.

SAM_2107

Радови су окончани у улицама: Призренска, Доситејева, Николе Пашића, Милана Сивчева и Драгољуба Удицког средствима ЈП „Кикинда“. Превезивање прикључка на нови вододвод је урађено прошле недеље у улици Вука Караџића и Сутјеска, тако да се радови приводе крају.  Ових дана се очекује наставак радова у лици Жарка Зрењанина.

Радове на реконструкцији водоводне мреже у Сутјеској улици обишао је данас и градоначелник Павле Марков.

CDA_70741

У Албертовој, Кумановској и Вељка Петровића замена водоводних цеви почеће крајем маја средствима Града и Управе за капитална улагања АП Војводина.

У току је израда јавне набавке за извођење радова на реконструкцији водоводне мреже у Баранди,у деловима улицама Фејеш Кларе, Нићифора Брандића, Дистричка, Бранка Радичевића, Ђуре Даничића, Војина Зиројевића и Димитрија Туцовића.

За све уговорене радове обезбеђено је 65 милиона динара, док је за вредност последњег уговора 59 милиона динара.

За време трајања радова, потрошачи у улицама у којима се изводе радови ће имати повремене прекиде у водоснадбевању који ће бити најављени од стране ЈП „Кикинда“ путем локалних медија.