NASLOVNA1

JП „Кикинда“ и ове године забележила сјајан успех на спортским играма

На „Комуналијади“  одржаној у Сунчевом брегу, у Бугарској, радници ЈП „Кикинде“ су се такмичили са чак 13 екипа и освојили укупно 14 одличја.

На популарним спортским радничким играма тридесетак радника ЈП „Кикинде“ је одмерило снаге са око 270 колега у дисциплинама као што су између осталог стони тенис, мали фудбал, пикадо, превлачење конопца, баскет, шах и пливање.

Колеге Славко Војнић Мијатов, Дејан Димитрић, Саво Симанић и Бранислав Мајкић освoјили су друго место у екипном такмичењу у шаху. Златну медаљу у екипном пливању освојили су Мирко Јочић и Мирољуб Бочарац, док је друго место и сребрну медаљу добио Мирко Јочић, а у женској категорији Јелена Пантелић  освојила је бронзу.

Колегинице Бранка Живаљевић и Јелена Пантелић су и овог пута показале сјајно умеће и освојиле друго место у пикаду на екипном нивоу, док je Jелена, у појединачној категорији, била на висини задатка и добила златну медељу. Мушки двојац у пикаду који су чинили Марко Вукобрат и Небојша Филиповић освојили су бронзу,а у појединачној конкуренцији Марку је припало друго место.

слика 2

 

Мушка екипа у баскету, Никола Војновић, Милован Ђуран, Милан Штевин и Марко Вукобрат су засијали на терену и освојили злато, а у малом фудбалу екипа, и поред одличне игре, морала је да се задовољи овај пут сребром.

Бочарац, Штевин, Филиповић, Марковић, Караћ и Мајкић су у категорији превлачења конопца  освојили бронзу.

У ревијалном делу такмичења, организовано је такмичење у избору за мис, а колегиница Сања Војводић је однела титлу друге пратиље.

У генерално пласману, екипа ЈП „Кикинда“ је и овог пута освојила прво место.

Треба на крају истаћи  да се, поред низа освојених одличја, у току трајања спортских игара,осећао тимски дух и феноменална атмосфера, а то је уједно и потврда да у нашем предузећу раде талентоване особе са израженим спортским духом.