[wpml_language_selector_widget]

Запослени у ЈП „Кикинда“ редовни добровољни даваоци крви

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Још једна од акција добровољног даривања крви запослених у ЈП „Кикинда“, протекла је веома успешно. Већина учесника акције су вишеструки даваоци, али било је и оних који су се прикључили по први пут, а неки од запослених су се договорили са особљем Трансфузије да дарују крв у складу са радним обавезама током ове и следеће седмице.

Запослени у ЈП „Кикинда“ организовали су другу акцију добровољног давалаштва крви у сарадњи са ОО Црвеног крста . У акцији је учествовало око 30 запослених. Хуманост, солидарност, грађанска свест и брига о лицима којима је помоћ најпотребнија, вредности су које настојимо да негујемо као део личне и корпоративне културе у ЈП „Кикинда“.

– На Светски дан борбе против HIV/AIDS-a, за добровољно давање крви одазвао се исти број запослених, као и претходног пута, у јулу. Нагласила бих да је највише добровољних давалаца крви са нултом и А позитивном крвном групом које су и најдефицитарније– казала је Мирослава Обадић, ПР ЈП „Кикинда“. Наставићемо са хуманитарном акцијом добровољног давања крви у оквиру друштвено одговорног пословања.

Секретарка Црвеног крста, Аранка Фелбаб, најавила је три акције добровољног давања крви запослених у ЈП „Кикинда“ које су у плану следеће године.

Мислим да је ово леп, хуман гест и прилика да на Светски дан борбе против HIV/AIDS-a и радници преконтролишу своје здравље, HIV статус и порука свим примаоцима да је крв безбедна.

Хуманитарне и сличне акције у оквиру друштвено одговорног пословања биће приоритет Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ и у наредном периоду.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта