[wpml_language_selector_widget]

Удомљавање паса

Ми дајемо псима наше слободно време, расположиво место и вишак љубави. Заузврат, пси нама дају себе целе – то је најбоља погодба коју је човек икада склопио“.

Истраживања показују да је брига о кућним љубимцима корисна за развијање одговорности и емпатије код деце. Брига о кућним љубимцима смањује стрес и ризик од кардиоваскуларних болести, тако да можемо слободно рећи да пси чине наш живот здравијим и срећнијим.

Псима који су доспели код нас у прихвалиште заједничко је једно, а то је да су се нашли на улици, одбачени и нежељени. Иако код нас имају све неопходно, чист бокс, воду, храну и сву ветеринарску негу, нажалост љубав и пажња, коју им наши запослени пружају, није довољна. Свака од ових њушкица чека свог будућег власника и пријатеља за цео живот.

Сви они који се  одлуче да свог новог љубимца одаберу управо у нашем прихватилишту треба да знају да добијају вакцинисаног, чипованог, стерилисаног пса са пасошем.

Константно се трудимо да едукујемо грађане и да укажемо на значај стварања свести о бризи за псе и унапређењу одговорног власништва. Верујемо да превасходно треба да научимо најмлађе о социјалним и здравственим разлозима за ову хуману делатност.

Наша врата су увек отворена за све љубитеље животиња.

Број телефона Зоохигијене је 404-631, адреса Тополски пут 10. Уместо да их купите, посетите „Зоохигијену“ и улепшајте једном псу живот, а он ће вам вратити дупло.