[wpml_language_selector_widget]

Наставак радова на новој пијаци

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Радови на новој централној градској пијаци су у току, а Кикинда ће коначно, у наредној години имати модеран и функционалан објекат.

Један од највећих капиталних пројекатау последњих неколико година ушао је званично у другу,односно трећу фазу.

У исто време се гради ламела два, која се састоји од четири локала (од којих је један супемаркет са магацином), јавног тоалета, степеништа и лифта, као и двадесет девет спољашњих продајних боксова и ламела три, која обухвата два локала, млечну пијацу у приземљу и пословне просторије управе пијаце на спрату. Особама са инвалидитетом  осигурано је несметано кретање и приступ овом објекту.То значи да ће нова пијаца располагати са 3.300 метара квадратних. Пијачни закупци су за време радова дислоцирани на простор платоа испред саме пијаце и  обезбеђене су им тезге за рад. На молбу појединих закупаца уложили смо у репарацију одређеног броја тезги.

Кикинда ће овим добити најсавременију пијацу у Војводини, па и шире, а продавци ће имати неупоредиво боље услове за рад.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта