У току искључења са водоводне мреже

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Радници ЈП „Кикинда“ су на терену и обављају искључења са водоводне мреже несавесних платиша, који се нису јавили на договор око репрограма дуга. У протеклом периоду, према списку дужника, штампане су опомене пред искључење са водоводне мреже у граду Кикинди и девет насељених места.

Напомињемо да је ЈП „Кикинда“ морало да прибегне оваквом виду наплате дуговања, јер има обавезу према интересима предузећа, а и оним грађанима који су савесни у плаћању својих обавеза. Сви корисници који се не одазову позиву за измирење дуга биће искључени са градске мреже. Свако ко жели да се поново прикључи након искључења, мораће да измири свој дуг, а затим да поднесе захтев за поновно прикључење на водоводну мрежу.

Молимо грађане да измире своје обавезе и избегну додатне трошкове који износе 6.927 динара за скидање водомера или 24.279 динара, без ПДВ-а, за искључење са мреже у случају да се радницима онемогући приступ водомеру.

Подсећамо да грађани имају могућност да дођу у ЈП „Кикинда“ на адреси Иђошки пут 4, и договоре се о начину и периоду измирења дуга, што је у обостраном интересу. Поновно укључење је најгора могућа опција по грађане.

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта