ЈП „Кикинда“ у темељу пројекта „Кућа од срца“

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Серијал емисија „Кућа од срца“ који се бави збрињавањем социјално угрожених породица које у Србији немају решено адекватно стамбено питање, добио је свесрдну помоћ и подршку Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ .

У насељу „Стрелиште“, где је у току изградња нове куће за породицу Петковић, људство и механизација ЈП „Кикинда“ рашчистило је терен, ископани су темељи, а оно што следи је ископ и прикључак водовода и канализације. По завршетку ових радова, на реду је озелењавање терена и садња цвећа. Надзор и координацију око пројекта обавља Служба инжењеринга Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“.

Један од циљева ЈП „Кикинда“ је да будемо друштвено ангажовани и одговорни и да учествујемо у важним пројектима за добробит овог града и његових становника.

„Кућа од срца“ реализује се уз подршку Министарства рада и социјалне политике, које је у Кикинди препознало важност стамбеног збрињавања седмочлане породице Петковић која ће ускоро добити шесто дете. Тренутно живе у кући са две собе без купатила, а нова ће бити изграђена за 31 дан, као што је до сада урађено у многим општинама у Србији.

Посебно је похвално и значајно да у данашње време када се губи хумани аспект живота и људи заборављају једни на друге, постоје они који желе да помогну.

Емисија „Кућа од срца“ емитоваће се на ТВ B92 у новом серијалу од октобра.

 

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта