[wpml_language_selector_widget]

290 интервенција у фебруару

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Имајући у виду да је јануара 2017. године било доста интервенција на терену поводом ледених дана и смрзавања водомера, у фебруару је запослене у службама водовода и канализације и заната сачекала знатно мирнија ситуација. Од укупно 290 интервенција, 236 односило се на кварове у водоводној мрежи, и то: у планираној акцији, замењено је 116 водомера: замењен је 51 водомер због смрзавања; поправљено 39 кварова у водомерном шахту; 14 на прикључку; 7 на главном уличном воду; замењена су 2 водомера и поништен и израђен исти број прикључака. У истом периоду поправљен је по један квар на хидранту, замењен прикључак због квара и израђено точеће место.

Одељење канализације је од 53 интервенције у фебруару- 35 пута излазило на терен поводом одгушења фекалне канализационе мреже; 10 због пражњења септичких јама у домаћинствима и 8 у привреди, док је Одељење Заната заменило једну решетку кишне канализације. Уобичајено је обављано редовно прање атмосферске и фекалне канализационе мреже.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта