[wpml_language_selector_widget]

Ближе грађанима на „Дану јавних служби“

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ учествовало је данас на манифестацији „Дан јавних служби“ на градском тргу где је грађанима кикиндске општине, а нарочито најмлађим суграђанима презентован рад фирме и део расположиве механизације. Организатор овог догађаја који се осми пут одржао у нашем граду је Центар креативних идеја „Creativia“.

Багер за хитне интервенције, чистилица и велики камион за чишћење канализације заузели су централно место трга, поред возила Службе „Зоохигијена“ ЈП „Кикинда“. Најмлађе суграђане, који су у великом броју посетили данашњу манифестацију, највише је интересовало како функционише и чему служи изложена механизација:

Сматрамо да је „Дан јавних служби“ добар начин да приближимо наше предузеће грађанима кикиндске општине, посебно млађим нараштајима којима су данас радници ЈП „Кикинда“ објашњавали чему служе и како се користе возила водовода и канализације и Зоохигијенске службе. ЈП „Кикинда“ је увек на услузи грађанима што смо и овог пута доказали, рекла је у обраћању медијима PR, Мирослава Обадић.

Поред нашег предузећа, учествовали су и представници Министарства унутрашњих послова ПУ „Кикинда“, Саобраћајне и Граничне полиције, полицијске коњице, Ватрогасног батаљона, Хитне помоћи, Поште и „Ки таксија“.