Ђацима првацима ранац и школски прибор од ЈП „Кикинда“

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ обрадовало је ђаке прваке ђачким ранчевима пуним неопходног школског прибора. Поклони, који ће им увеселити први школски дан, додељени су данас најмлађим основцима у просторијама Црвеног крста.

Запослени у Јавном предузећу за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ организовали су хуманитарну акцију у којој је сакупљен новац за малишане, кориснике Народне кухиње, који за пар дана треба да пођу у први разред.

На тај начин желели смо да бар мало ублажимо финансијске издатке њиховим родитељима, а деци пожелимо успешан почетак школовања.

Купили смо школски прибор и ранчеве за осморо малишана, будућих првака-четири девојчице и четворицу дечака и за двоје деце породице Мијин из Иђоша, од 8 и 9 година, а за остатак новца слаткише, како би има засладили овај важан дан у њиховим животима, рекла је Мирослава Обадић, задужена за односе са јавношћу у ЈП „Кикинда“.

Данашња хуманитарна акција је наставак сличних активности које реализује Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ и скромни допринос локалној заједници и друштвено одговорном понашању.

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта