[wpml_language_selector_widget]

Фабрика воде након година стагнације

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Имао је пуне руке посла да постави на ноге јавно комунално предузеће које је у минулом раздобљу најблаже речено било у застоју. Након непуна четири месеца од оснивања Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ обједињењем некадашњих пет, може се рећи да су покренути бројни значајни послови.

Данило С. Фурунџић, преузео је руковођење новим комуналним предузећем са завидним искуством у привреди, вођењу инвестиционих фондова и раду на факултету. Важи за руководиоца са великим стваралачким потенцијалом и способношћу да оствари позитивне резултате. У пословним комуникацијама подједнако успешно сарађује са домаћим и страним фирмама. Високи професионални стандарди, етичност и култура пословног понашања, одговорност према клијентима и запосленима суштина су његове пословне филозофије.

Овај 35-годишњи дипломирани архитекта из Београда, са завршеном докторском дисертацијом у области просторног и урбанистичког планирања, истиче важност грађења добрих односа са људима. С мером и енергично говори за сајт општине Кикинда о преузимању челне функције ЈП „Кикинда“, пословању, о дуго очекиваном капиталном подухвату изградње постројења за прераду воде, томе да је најбитније радити, имати амбицију, уважавати људе са којима се ради.

Интервју са директором ЈП „Кикинда“, Данилом С. Фурунџићем можете погледати овде:

https://www.youtube.com/watch?v=P6JWFrf6W2U