[wpml_language_selector_widget]

Хумана Кикинђанка помаже напуштеним животињама

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Многи од нас имају само жељу да помогну напуштеним животињама, можда неко помази пса луталицу или напуштеног четвороношца, можда му добацимо неку храну, али једна наша суграђанка спремна је да за такве животиње уради и више.

Фабијен Кизић (лево на слици) пријатно је изненадила запослене у Зоохигијени ЈП „Кикинда“ када је Прихватилишту за псе после два месеца поново донирала храну напуштеним животињама.

Пси о којима се брину запослени у Зоохигијени овога пута добили су од ове хумане Кикинђанке 15 kg хране за штенад и 30 kg хране за одрасле псе. Фабијен Кизић је, како је и рекла у децембру прошле године, своје обећање испунила, да нам је у помоћи увек на располагању.

Да су пси човекови најбољи пријатељи сувишно је рећи, ипак, овакви примери љубави према напуштеним животињама и бриге о њиховој исхрани, данас су готово реткост. Сви љубитељи паса и суграђани који желе да донирају храну за псе, удоме их или на било који начин могу да помогну, потребно је да позову број 404-631, или да дођу лично у Зоохигијену која се на адреси Тополски пут број 10.