[wpml_language_selector_widget]

Почиње искључење воде нередовним платишама

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

ЈП „Кикинда“ је у претходном периоду послало опомене пред искључење са водоводне мреже корисницима који имају дуговања за утрошену воду и позив да се потрошачи одазову ради регулисања нагомиланих обавеза.

Још једном позивамо кориснике наших услуга да дођу у предузеће које се налази на адреси Иђошки пут бр 4. како би се договорили око репрограма дуга. Потрошачима је на услузи број телефона 422-509. Обавештавамо грађане који нису поступили по добијеним опоменама и нису измирили дуговања или потписали репрограм дуга, да ће од 1. марта бити искључени са система водоснабдевања.

ЈП „Кикинда“ захваљује свим корисницима који су благовремено измирили своје доспеле обавезе за воду и канализацију и онима који су искористили могућност репрограма и на тај начин избегли искључење са водоснабдевања и додатне трошкове.

Пословна политика предузећа је да се избегну непопуларне мере као што су искључења са мреже и утужења. Из тих разлога и пружамо могућност потписивања репрограма дуга, али исто тако морамо да заштитимо и интерес предузећа и оне кориснике који редовно измирују своје обавезе, а који су у већини.