[wpml_language_selector_widget]

ЈП “Кикинда” – друштвена одговорност на делу

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

ЈП „Кикинда“ је у координацији са Градским штабом за ванредне ситуације од почетка епидемије вируса COVID-19 обезбедило Граду већу количину хлордиоксида за дезинфекцију јавних површина као и заштитну опрему за потребе кризног штаба.

Запослени из службе водовода свакодневно врше и темељну дезинфекција свих јавних чесми.

Хигијена у граду је од кључне важности у овом тренутку, а како би предузете мере за спречавање вируса запослени у ЈП „Кикинда“ могли да спроводе, важно је да и они буду заштићени. Свим запосленима су подељена средства за дезинфекцију руку и радних површина као и заштитна опрема у виду маски и рукавица. Појачана је хигијена радних просторија и целокупног комплекса предузећа као и екстерних јединица предузећа као што су просторије гробља и службе зоохигијене.

Запослени радници који спадају у ризичну категорију повучени су са терена, па иако са минималним радним капацитетом, одређен број запослених из ЈП „Кикинда“ пријавио се да волонтира као испомоћ у Позивном центру Градског штаба за ванредне ситуације и тако помогне свом граду.

ЈП „Кикинда“ ће упркос ванредној ситуацији која је задесила нашу земљу и даље улагати максималне напоре да настави са квалитетним пружањем својих услуга свим потрошачима.