[wpml_language_selector_widget]

ЈП „Кикинда“ на Данима лудаје

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

На свечаној „позорници“ градског трга у Кикинди, у оквиру манифестације Дани лудаје, посетиоцима се представило Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“.

ЈП „Кикинда“ промовисало је своју делатност на штанду путем флајера на којима је у кратким цртама приказан учинак фирме пет месеци од оснивања, као и планови у пословању. Љубазно особље ЈП „Кикинда“ је константно било на располагању посетиоцима манифестације у смислу пружања информација о раду новог комуналног предузећа.

У новом руху, о чему сведочи и измењени лого предузећа, ЈП „Кикинда“ се на Данима лудаје више него успешно представило широј јавности.

Посетиоци су, приликом посете штанду, показали велико интересовање за пружање комуналних услуга, а посебне похвале односиле су се на чистоћу градских улица. Била је ово добра прилика да се у разговору са житељима Кикинде приближи рад фирме и чују сугестије које ће допринети бољем учинку у будућности.

Свима који су показали интересовање за делатност предузећа, поклоњене су мајице са натписом и логом фирме, а свесрдну помоћ у дељењу флајера пружила је група волонтера кикиндске Канцеларије за младе.