[wpml_language_selector_widget]

ЈП „Кикинда“ расписује конкурс поводом Светског дана вода

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

JП ,,Кикинда“

Датум: 14.02.2018. године

Предмет: Расписивање конкурса

  1. ЛИТЕРАРНИ КОНКУРС ЗА УЧЕНИКЕ ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА ОСНОВНИХ ШКОЛА
  2. ЛИКОВНИ КОНКУРС ЗА УЧЕНИКЕ ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА ОСНОВНИХ ШКОЛА

 

Поштовани,

Светски дан вода  обележава се 22. марта па Вас тим поводом обавештавамо да Jавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге ,,Кикинда“ расписује литерарни (проза или поезија) и ликовни конкурс за ученике четвртог разреда основних школа на територији града Кикинде под називом ,,И кап воде пуно значи “ за 2018. годину. Тема конкурса је промоција значаја и очувања водних ресурса.

Радове је потребно слати под пуним именом и презименом на адресу Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“, са назнаком „За конкурс“, ул. Иђошки пут  бр. 4,  23300 Кикинда. Сваки учесник може да пошаље највише један рад.

Крајњи рок за слање радова је 10. март 2018. године. Одлука о резултатима конкурса и награђени радови биће објављени 21. марта 2018. године на сајту ЈП „Кикинда“ (www.jpkikinda.rs), а награђени ученици биће обавештени преко својих предметних наставника.

Додела награда је планирана за 22. март 2018. године поводом обележавања Светског дана водa, у просторијама ЈП ,,Кикинда“.

За оба конкурса додељују се новчане награде за прва три места.

Чланови жирија који ће одлучивати о резултатима конкурса су књижевник Радован Влаховић, академски сликар Милорад Степанов и испред Градске управе из Секретаријата за заштиту животне средине, Мирослава Крнић.

Напомена 1: Учесници конкурса треба да, заједно са послатим радовима, забележе своје име као и име школе и предметног наставника- број телефона предметног наставника или мејл адресу.

Напомена 2: До сада објављени радови неће бити узети у обзир. Радови се не враћају.

Позивамо ученике и наставнике да се укључе у ову нашу акцију!

За све додатне информације и било коју врсту помоћи у овој области можете се обратити портпаролу ЈП „Кикинда“ Мирослави Обадић, лично или путем телефона: 062/885 21 68.

С поштовањем,

Мирослава Обадић

Портпарол ЈП „Кикинда“