[wpml_language_selector_widget]

ЈП „Кикинда“ улепшало две школе

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ поклонило је данас 30 саксија са цвећем Основним школама „Јован Поповић“ у Кикинди и „Глигорије Попов“ у Руском Селу.

У циљу подизања свести и личне одговорности за бригу о животној средини, као и подстицање активности које ће допринети неговању и очувању чистијег и зеленијег амбијента у школама и локалној средини, Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ одлучило је да донира саксијско цвеће Основним школама „Јован Поповић“ у Кикинди и „Глигорије Попов“ у Руском Селу, рекла је Мирослава Обадић, задужена за односе са јавношћу у овом предузећу.

Ове две школе обратиле су се ЈП „Кикинда“, јер је постојала потреба за лепшим и уређенијим простором за ученике. Жеља нам је да буду чистије и зеленије и зато смо одмах одлучили да свака школа добије по 15 саксија цвећа које су до сада биле смештене у нашим просторијама.

Директор Основне школе „Глигорије Попов“ у Руском Селу, Маријан Ђурасовић, није крио задовољство због поклона ЈП „Кикинда“.

Захвални смо на овој донацији, нарочито због тога што нам је намера била да купимо саксијско цвеће и тако обогатимо радни простор, како би омогућили ученицима лепши и пријатнији боравак у школи. Због тога смо се недавно прво обратили ЈП „Кикинда“ и изненадили брзином акције коју су спровели у дело.

Цвеће ће у наредном периоду бити распоређено на неколико локација у школама.