[wpml_language_selector_widget]

ЈП „Кикинда“ упутило помоћ Позориштанцу „Лане“ и МНРО „Чигра“

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ упутило је помоћ позориштанцу „Лане“ и Друштву за помоћ ментално недовољно развијеним особама (МНРО) „Чигра“ у виду санитарног и хигијенског материјала, али и потрошног канцеларијског прибора. Кесе за смеће, течни сапун, сунђери, тоалетни папир, средства за прање судова и санитарија, према речима запослених у дечијем позоришту, били су неопходни, а помоћ је стигла у правом тренутку.

Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ као друштвено одговорна компанија укључује се и у друге акције помоћи и подршке локалној заједници.

Захваљујући се на помоћи, глумац и директор Позориштанца „Лане“, Александар Малетин, нагласио је да је донација нашег предузећа послата у правом тренутку.

-Помоћ коју смо добили од ЈП „Кикинда“ стварно нам је била неопходна. Имамо пуно заказаних представа, а самим тим и број деце која нас посећују стално се повећава. Такође, и у МНРО „Чигра“ је уписано преко 40-торо деце која редовно долазе да гледају представе. Немамо спремачицу, па нам је ово огромна помоћ од ЈП „Кикинда“ упућена у тренутку када је сезона почела.

У жељи да својим одговорним односом према целокупној друштвеној заједници помогне кроз различите видове хуманитарног деловања, ЈП „Кикинда“ наставља да несебично пружа помоћ онима којима је најпотребнија.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта