[wpml_language_selector_widget]

ЈП „Кикинда“ упутило помоћ Позориштанцу „Лане“ и МНРО „Чигра“

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ упутило је помоћ позориштанцу „Лане“ и Друштву за помоћ ментално недовољно развијеним особама (МНРО) „Чигра“ у виду санитарног и хигијенског материјала, али и потрошног канцеларијског прибора. Кесе за смеће, течни сапун, сунђери, тоалетни папир, средства за прање судова и санитарија, према речима запослених у дечијем позоришту, били су неопходни, а помоћ је стигла у правом тренутку.

Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ као друштвено одговорна компанија укључује се и у друге акције помоћи и подршке локалној заједници.

Захваљујући се на помоћи, глумац и директор Позориштанца „Лане“, Александар Малетин, нагласио је да је донација нашег предузећа послата у правом тренутку.

-Помоћ коју смо добили од ЈП „Кикинда“ стварно нам је била неопходна. Имамо пуно заказаних представа, а самим тим и број деце која нас посећују стално се повећава. Такође, и у МНРО „Чигра“ је уписано преко 40-торо деце која редовно долазе да гледају представе. Немамо спремачицу, па нам је ово огромна помоћ од ЈП „Кикинда“ упућена у тренутку када је сезона почела.

У жељи да својим одговорним односом према целокупној друштвеној заједници помогне кроз различите видове хуманитарног деловања, ЈП „Кикинда“ наставља да несебично пружа помоћ онима којима је најпотребнија.