ЈП „Кикинда“ уручена захвалница

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Представници Међународног одбојкашког турнира „Лудаја куп“ 2016., уручили су Јавном предузећу за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ захвалницу за подршку у његовој реализацији у оквиру манифестације „Дани лудаје“.

Захвалницу је уручио председник Одбојкашког клуба „КИ-0230“, Драган Крстоношић, који се захвалио за помоћ директору Данилу Фурунџићу, као и запосленима у ЈП „Кикинда“: „Највећу подршку у организацији и реализацији 7. Међународног одбојкашког турнира „Лудаја куп“ 2016. пружило је ЈП „Кикинда“ којем смо се званично захвалили на турниру и којем се захваљујемо и овим путем. Хвала за разумевање, подршку и охрабрење младих спортисткиња нашег града. Пружајући финансијску подршку показали сте да поштујете девојчице овог града и све друге суграђане, а да је ово предузеће на свом пословном путу вођено као хумано, разумно и друштвено одговорно.“

С обзиром да је ЈП „Кикинда“ друштвено одговорна компанија и да посебну пажњу поклања подршци и развоју младих, помоћ наше фирме се подразумевала, рекао је директор Данило Фурунџић.

Ове године турнир је одржан седму годину по реду у виду дводневног такмичења, 8. и 9. октобра. Учествовало је више од 1.500 спортисткиња свих узрасних категорија: пионирке, кадеткиње и „мини одбојка“ за најмлађе девојчице, а такмичили су се клубови из целе Србије и иностранства.

 

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта