[wpml_language_selector_widget]

ЈП „Кикинда“ уручена захвалница

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Представници Међународног одбојкашког турнира „Лудаја куп“ 2016., уручили су Јавном предузећу за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ захвалницу за подршку у његовој реализацији у оквиру манифестације „Дани лудаје“.

Захвалницу је уручио председник Одбојкашког клуба „КИ-0230“, Драган Крстоношић, који се захвалио за помоћ директору Данилу Фурунџићу, као и запосленима у ЈП „Кикинда“: „Највећу подршку у организацији и реализацији 7. Међународног одбојкашког турнира „Лудаја куп“ 2016. пружило је ЈП „Кикинда“ којем смо се званично захвалили на турниру и којем се захваљујемо и овим путем. Хвала за разумевање, подршку и охрабрење младих спортисткиња нашег града. Пружајући финансијску подршку показали сте да поштујете девојчице овог града и све друге суграђане, а да је ово предузеће на свом пословном путу вођено као хумано, разумно и друштвено одговорно.“

С обзиром да је ЈП „Кикинда“ друштвено одговорна компанија и да посебну пажњу поклања подршци и развоју младих, помоћ наше фирме се подразумевала, рекао је директор Данило Фурунџић.

Ове године турнир је одржан седму годину по реду у виду дводневног такмичења, 8. и 9. октобра. Учествовало је више од 1.500 спортисткиња свих узрасних категорија: пионирке, кадеткиње и „мини одбојка“ за најмлађе девојчице, а такмичили су се клубови из целе Србије и иностранства.