ЈП „Кикинда“ представило рад на „Дану јавних служби“

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

На „Дану јавних служби“, традиционалној манифестацији која је ове године окупила око две хиљаде посетилаца, ЈП „Кикинда“ наступило је презентацијом три возила која готово свакодневно користи у раду.

Кикиндски трг, у уторак, 3. октобра, преплавили су малишани из предшколске установе и школарци који су нестрпљиво чекали у реду не би ли им наши радници, вредни комуналци, помогли да седну за волан багера, ауто-чистилице или камиона за одгушење канализације, тзв. куке. Тако су играчке које су добијали на поклон, у пуној величини и реалности стајале пред њима, а објашњење о њиховој намени, сви одреда добили су од радника ЈП „Кикинда“.

Ништа мања заинтересованост за рад наших машина није владала ни међу старијима, па је ово уједно био добар начин да се свим Кикинђанима приближи рад највећег јавног предузећа у граду.

Овогодишња манифестација „Дан јавних служби“ одржана је под слоганом „Хероји Србије“  у организацији Културног центра Кикинда.

Опрему, возила, али и најважније људе који чине град и државу функционалном, поред ЈП „Кикинда“, представили су припадници полиције, жандармерије, хитне помоћи, ватрогасне службе, војске, јавног превоза…

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта