Кућа од срца за осмочлану породицу Петковић

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

У оквиру свог програма социјално одговорног пословања, ЈП „Кикинда“ је за пројекат Кућа од срца социјално и стамбено угроженој породици Петковић урадила прикључак за водовод и канализацију, као и комплетну инсталацију у купатилу са монтажом санитарије.

ЈП „Кикинда“ потрудило се и да озелењавањем дворишта Куће од срца улепша животни простор осмочланој породици Петковић у насељу Стрелиште. Засађене су по једна садница брезе и јавора, четинарско дрвеће-једна садница бора и 14 туја, зимзелено и четинарско жбуње ( 6 садница шимшира и 4 хоризонталног јуниперуса).

Од самог почетка изградње, ЈП „Кикинда“ пружило је око пројекта несебичну помоћ у људству и механизацији, надзору и координацији. У целокупан посао ангажовани су инжењери и високо квалификовани и квалификовани мајстори, укључујући и стручни надзор.

Друштвено одговорно пословање представља једно од темељних начела пословања новог комуналног предузећа, због чега ћемо наставити са учешћем у ширим друштвеним иницијативама. Задовољство нам је што смо део хуманог пројекта који је помогао породици Петковић

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта