[wpml_language_selector_widget]

Највише интервенција на водомерима

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Током септембра, радници ЈП “Кикинда” имали су укупно 547 интервенција од којих се највише односило (380) на планирану замену водомера у домаћинствима. У истом периоду, 167 позива стигло је на телефоне Позивног центра, а већи део упућен је ка отклањању кварова у области водовода.

За кварове у водомерном шахту интервенисано је 48 пута, било је 44 поправки на прикључку, а поред планиране замене водомера (380), промењено је још 29 оваквих бројила у домаћинствима.

Услед замене прикључка због квара и радова на главном уличном воду, на терен се излазило по 9 пута. Било је 2 квара на хидранту, а исто толико је прикључака поништено. Израђена су 3 нова прикључка и измештен 1 водомер, док је један замењен због смрзавања. Такође, у септембру је искључен са водоводне мреже и поново укључен један корисник.

Хитне интервенције ЈП “Кикинда” због радова на канализационој мрежи слале су екипе на терен 15 пута, од чега 6 за одгушење фекалне канализационе мреже, 7 за пражњење септичких јама (5 у привреди, 2 за домаћинства) и 2 за одгушење атмосферске канализационе мреже. Одељење Занати заменили су по 1 поклопац на шахту и решетку кишне канализације.

И у септембру је обављано редовно прање атмосферске и фекалне канализационе мреже.