Највише интервенција на водомерима

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Током септембра, радници ЈП “Кикинда” имали су укупно 547 интервенција од којих се највише односило (380) на планирану замену водомера у домаћинствима. У истом периоду, 167 позива стигло је на телефоне Позивног центра, а већи део упућен је ка отклањању кварова у области водовода.

За кварове у водомерном шахту интервенисано је 48 пута, било је 44 поправки на прикључку, а поред планиране замене водомера (380), промењено је још 29 оваквих бројила у домаћинствима.

Услед замене прикључка због квара и радова на главном уличном воду, на терен се излазило по 9 пута. Било је 2 квара на хидранту, а исто толико је прикључака поништено. Израђена су 3 нова прикључка и измештен 1 водомер, док је један замењен због смрзавања. Такође, у септембру је искључен са водоводне мреже и поново укључен један корисник.

Хитне интервенције ЈП “Кикинда” због радова на канализационој мрежи слале су екипе на терен 15 пута, од чега 6 за одгушење фекалне канализационе мреже, 7 за пражњење септичких јама (5 у привреди, 2 за домаћинства) и 2 за одгушење атмосферске канализационе мреже. Одељење Занати заменили су по 1 поклопац на шахту и решетку кишне канализације.

И у септембру је обављано редовно прање атмосферске и фекалне канализационе мреже.

 

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта