[wpml_language_selector_widget]

Чедо Гверо

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

В.Д. директора

Нино Жувела је рођен 16. новембра 1981. године у Кикинди где је и завршио Гимназију „Душан Васиљев“, друштвено-језички смер. Дипломирао је на Економском факултету у Новом Саду, смер финансије.

Своје радно искуство започиње на пословима комерицијалних послова и послова набавке у неколико приватних фирми у Новом Саду где стиче своје прве организационе вештине и управљачке способности.

Почетком 2015. године прелази у ЗУ Апотека Кикинда, на место шефа правно-економске службе, где је уједно био члан Управног одбора и Комисије за јавне набавке, а наредне године бива именован на место вршиоца дужности директора.

Од 2019. године запослен је у јавном комуналном сектору, прво као в.д. директора Јавног комуналног предузећа „8.август“ из Српске Црње где стиче велико искуство на пословима управљања и руковођења комуналним делатностима.

Септембра 2020. године долази на место в.д. директора ЈП „Кикинда“, на којем је и данас.

Током радног века стекао је неколико сертификата и потврда из области јавних набавки, финансија, финансијског управљања и контроле, као и у менаџменту у здравству.

Говори енглески језик.

Ожењен је, отац две ћерке.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта