[wpml_language_selector_widget]

Нова правила Погребне службе

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Како би заказали дан сахране и договорили додатне услуге са Погребном службом ЈП за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“, грађани се надлежнима могу обратити сваког радног дана до 15 сати.

Сахране се обављају сваког дана, викендом и празницима, у договору са надлежнима из Службе.

Што се тиче одржавања гробних места, посао је поверен радницима Погребне службе који су искључиво задужени за јавне стазе и површине:

– Према Одлуци о уређењу гробља, радници имају обавезу да одржавају само приступне површине које нису закупљене. Кад плате сахрану, људи плаћају и уређење гробног места, прављење хумке, ређање венаца, њихово одношење након 40 дана и урезивање хумке – рекла је Мирослава Обадић, задужена за односе са јавношћу у новом Јавном предузећу.

Она је додала да грађани могу и да уплате годишње одржавање гробних места Погребној служби или да их сами одржавају. За све додатне информације о терминима заказивања сахране, грађани се могу обратити Погребној служби на број телефона 426-741 или 426-740.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта