Očekivani uspeh na III radničkim sportskim igrama

PODELITE VEST NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Sportski susreti radnika komunalnih preduzeća jedni su od onih stvari koje će nas zbližiti i uputiti jedne na druge,a ako tu uključimo zabavu i sport dobijamo treće radničke sportske igre u Sunčevom bregu, u Bugarskoj.

U takmičenju je ove godine učestvovalo oko 280 učesnika, a pored JP „Kikinda“ tu su i komunalna preduzeća iz Zrenjanina, Velike Plane, Vranja i Beograda. Kao i predhodne godine Javno preduzeće za komunalnu infrastrukturu i usluge „Kikinda“ ostvarilo je najbolji rezultat u generalnom plasmanu, osvajanjem najviše pehara i medalja u ekipnoj konkurenciji: prvo osvojeno mesto u odbojci, šahu, pikadu, basketu, plivanju i nadvlačenju konopca. Naši zaposleni su poneli dosta medalja i u pojedinačnim plasmanima. Sportske igre su završene tako što su dodeljena još dva priznanja , opet iz redova našeg preduzeća Marku Vukobratu – za najboljeg sportistu i Jeleni Pantelić –  kao najboljoj sportistkinji radničkih igara.

Sjajna atmosfera, dobro raspoloženje i želja da se osvetla obraz preduzeća iz kojih dolaze obeležilo je i ove radničke sportske igre.

Kontakt pozivnog centra

Adresa: Iđoški put 4, Kikinda

Telefon: 0230/422-760

Elektronska pošta: call.centar@jpkikinda.rs

Prijavite se na mailing listu

Ne propustite ni jednu novu vest sa našeg sajta