[wpml_language_selector_widget]

Очекивани успех на III радничким спортским играма

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Спортски сусрети радника комуналних предузећа једни су од оних ствари које ће нас зближити и упутити једне на друге,а ако ту укључимо забаву и спорт добијамо треће радничке спортске игре у Сунчевом брегу, у Бугарској.

У такмичењу је ове године учествовало око 280 учесника, а поред ЈП „Кикинда“ ту су и комунална предузећа из Зрењанина, Велике Плане, Врања и Београда. Као и предходне године Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ остварило је најбољи резултат у генералном пласману, освајањем највише пехара и медаља у екипној конкуренцији: прво освојено место у одбојци, шаху, пикаду, баскету, пливању и надвлачењу конопца. Наши запослени су понели доста медаља и у појединачним пласманима. Спортске игре су завршене тако што су додељена још два признања , опет из редова нашег предузећа Марку Вукобрату – за најбољег спортисту и Јелени Пантелић –  као најбољој спортисткињи радничких игара.

Сјајна атмосфера, добро расположење и жеља да се осветла образ предузећа из којих долазе обележило је и ове радничке спортске игре.