Очекивани успех на III радничким спортским играма

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Спортски сусрети радника комуналних предузећа једни су од оних ствари које ће нас зближити и упутити једне на друге,а ако ту укључимо забаву и спорт добијамо треће радничке спортске игре у Сунчевом брегу, у Бугарској.

У такмичењу је ове године учествовало око 280 учесника, а поред ЈП „Кикинда“ ту су и комунална предузећа из Зрењанина, Велике Плане, Врања и Београда. Као и предходне године Јавно предузеће за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ остварило је најбољи резултат у генералном пласману, освајањем највише пехара и медаља у екипној конкуренцији: прво освојено место у одбојци, шаху, пикаду, баскету, пливању и надвлачењу конопца. Наши запослени су понели доста медаља и у појединачним пласманима. Спортске игре су завршене тако што су додељена још два признања , опет из редова нашег предузећа Марку Вукобрату – за најбољег спортисту и Јелени Пантелић –  као најбољој спортисткињи радничких игара.

Сјајна атмосфера, добро расположење и жеља да се осветла образ предузећа из којих долазе обележило је и ове радничке спортске игре.

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта