[wpml_language_selector_widget]

Одгушење и испирање канализационе мреже

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Екипе Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ изводе редовно одгушење и испирање фекалне канализационе мреже специјалним возилом-цистерном за чишћење канализационих цеви, тзв. куком.

Данас око 10 часова радници ЈП „Кикинда“ испирали су црпну станицу број 12, на потезу улица Жарка Гавранова и Краљевића Марка и том приликом одгушена је већа количина отпада који грађани бацају у канализациону мрежу.

ЈП „Кикинда“ апелује на потрошаче да отпад у канализацији може узроковати зачепљења и оштећења фекалне мреже и уређаја за пречишћавање отпадних вода.

Да би помогли у заштити животне средине грађани у канализацију не смеју испуштати круте и вискозне ствари, које саме или у контакту са другим стварима могу проузроковати сметње у протоку воде кроз цеви, као што су: влажне марамице, пепео, слама, отпад од производње алкохолних пића, отпаци и струготине метала, пластике и дрва, стабла, месо, животињске изнутрице, конзерве и сл.

Радови на испирању канализационе мреже спадају у редовно одржавање водоводног и канализационог система у општини Кикинда.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта