Одгушење и испирање канализационе мреже

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Екипе Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ изводе редовно одгушење и испирање фекалне канализационе мреже специјалним возилом-цистерном за чишћење канализационих цеви, тзв. куком.

Данас око 10 часова радници ЈП „Кикинда“ испирали су црпну станицу број 12, на потезу улица Жарка Гавранова и Краљевића Марка и том приликом одгушена је већа количина отпада који грађани бацају у канализациону мрежу.

ЈП „Кикинда“ апелује на потрошаче да отпад у канализацији може узроковати зачепљења и оштећења фекалне мреже и уређаја за пречишћавање отпадних вода.

Да би помогли у заштити животне средине грађани у канализацију не смеју испуштати круте и вискозне ствари, које саме или у контакту са другим стварима могу проузроковати сметње у протоку воде кроз цеви, као што су: влажне марамице, пепео, слама, отпад од производње алкохолних пића, отпаци и струготине метала, пластике и дрва, стабла, месо, животињске изнутрице, конзерве и сл.

Радови на испирању канализационе мреже спадају у редовно одржавање водоводног и канализационог система у општини Кикинда.

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта