Почела акција искључења нелегалних потрошача и принудна наплата дужницима

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Акција искључења бесправно прикључених корисника на водоводну мрежу почела је данас у Кикинди и свим сеоским месним заједницама. ЈП „Кикинда“ почело је и са принудном наплатом потрошачима који имају дуговања више од два месеца.

Свим бесправно прикљученим потрошачима на водоводну мрежу и дужницима претходних месеци достављане су опомене пред искључење и рок од 10 дана да измире своје обавезе уз могућност договора да то учине на више месечних рата.

Подсетимо, ЈП „Кикинда“ понудило је свим нелегалним потрошачима да до 31. децембра 2015. године без санкција и додатних плаћања уђу у систем наплате. На тај начин поменути потрошачи могли су редовно да измирују своје обавезе.

Обавештавамо све кориснике услуга да ће се поступак провере легалности прикључака на водоводну мрежу, осим у Кикинди, у наредном периоду спроводити и у сеоским месним заједницама због чега позивамо све нелегалне потрошаче да се јаве надлежним службама ЈП „Кикинда“ и легализују прикључке како би избегли додатне трошкове и покретање кривичног поступка пред надлежним судом.

Бесправно прикључени корисници и дужници могу да се пријаве и информишу о акцији на број телефона 422-509 , или да дођу лично у Службу комерцијале ЈП „Кикинда“, на адреси Иђошки пут бр. 4, сваког радног дана од до 15 часова.

 

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта