[wpml_language_selector_widget]

Почела свеобухватна реконструкција водоводне инфраструктуре

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

ЈП „Кикинда“ отпочело је данас санацију водоводне инфраструктуре која ће се радити у етапама. Прва фаза радова подразумева комплетну замену дотрајале водоводне инфраструктуре- дистрибутивне мреже, водоводних прикључака и водомера, укупне дужине 1,5 километар. Носилац посла је Одељење хитних интервенција ЈП „Кикинда“ уз подршку других служби-механизације, радионице…

Овом санацијом планирана је замена дотрајалих азбест-цементних цеви, постављених пре више од пола века, новим полиетиленским и замена 139 прикључака од дотрајалих поцинкованих цеви, као и замена водомера.

Радови су започети данас у делу улице Стерије Поповића, од Призренске до Жарка Зрењанина у дужини од око 300 метара где ће бити промењен 31 прикључак.

Након тога, људство и механизација ЈП „Кикинда“ сели се у улицу Лазе Костића од Краљевића Марка до Сувачарске, где ће бити рађено 628 метара мреже и бити замењен 51 прикључак, а после тога следи замена 522 метара дистрибутивне мреже и 57 прикључака у целој Сувачарској улици, од Димитрија Туцовића до Жарка Зрењанина.

Надамо се да ће радови тећи према планираној динамици, уколико временски услови буду дозвољавали.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта