[wpml_language_selector_widget]

Почиње редовно пролећно очитавање водомера

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

ЈП “Кикинда” обавештава потрошаче у граду и приградским насељима да почиње са редовним пролећним очитавањем водомера у домаћинствима која припадају категорији потрошача широке потрошње. Очитавање водомера почеће у понедељак, 8.априла у граду, а у селима ће бити спроведено у мају месецу.

Пошто је тачно очитано стање потрошње на водомеру у обостраном интересу, ЈП „Кикинда“ апелује на потрошаче да радницима овог предузећа омогуће приступ месту на коме се водомер налази као и несметано обављање евидентирања стања потрошње воде.

Уједно подсећамо да је према Одлуци о јавном водоводу Скупштине града Кикинде ,одржавање водомерних места (шахтова) у надлежности потрошача-корисника, скупштине зграде, односно савета зграде. Склониште за водомер мора да се одржава тако да је увек чисто, суво и заштићено од спољашњих утицаја.

За сва питања и примедбе о рачунима и потрошњи воде, грађани се могу обратити референтима Службе евиденције,обрачуна и наплате ЈП “Кикинда”, која се налази на адреси Иђошки пут број 4, или на телефоне 422-760, 422-509 и 402-010.