Први степен приправности Зимске службе

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Екипе Зимске службе предузећа „Војпут“ из Суботице, од среде, 30. децембра биће у првом степену приправности. Дежурају 24 сата и, у зависности од прогнозираних временских услова, одређују број возила за општинске путеве. Дежурство ће бити организовано и за дане празника.

У I степену дежурства предвиђена су минимум два превентивна обиласка свих саoбраћајница које су обухваћене Планом рада Зимске службе. У случају указане потребе, приступа се интервенцији одмах, а ако је ситуација на путевима таква да механизација и људство нису у стању да обезбеде потрeбну проходност, уводи се II степен приправности.

База Зимске службе смештена је у ЈП „Кикинда“ током зимског периода одржавања и званично ће радити до 31. марта наредне године. У приправности су екипе опремљене адекватном механизацијом које располажу довољном количином соли и мешавине.

Одржавање општинских путева обавља се према Оперативном плану Зимске службе који се налази на порталу www.jpkikinda.rs и општинском сајту www.kikinda.org.rs.

Зимска служба за чишћење градских и општинских путева располаже са: 4 камиона са посипачима и плуговима за снег, једним универзалним возилом „UNIMOG“, комбинованом машином са даском за чишћење снега и грејдером, који ће чистити улице I и II приоритета у укупној дужини око 90 километара.

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта