[wpml_language_selector_widget]

Сјајан успех на спортским играма

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

На „Комуналијади“  одржаној у Сунчевом брегу, у Бугарској, радници ЈП „Кикинде“ су се такмичили са чак 13 екипа и освојили укупно 14 одличја.

На популарним спортским радничким играма тридесетак радника ЈП „Кикинде“ је одмерило снаге са око 270 колега у дисциплинама као што су између осталог стони тенис, мали фудбал, пикадо, превлачење конопца, баскет, шах и пливање.

Колеге Славко Војнић Мијатов, Дејан Димитрић, Саво Симанић и Бранислав Мајкић освoјили су друго место у екипном такмичењу у шаху. Златну медаљу у екипном пливању освојили су Мирко Јочић и Мирољуб Бочарац, док је друго место и сребрну медаљу добио Мирко Јочић, а у женској категорији Јелена Пантелић  освојила је бронзу.

Колегинице Бранка Живаљевић и Јелена Пантелић су и овог пута показале сјајно умеће и освојиле друго место у пикаду на екипном нивоу, док je Jелена, у појединачној категорији, била на висини задатка и добила златну медељу. Мушки двојац у пикаду који су чинили Марко Вукобрат и Небојша Филиповић освојили су бронзу,а у појединачној конкуренцији Марку је припало друго место.