[wpml_language_selector_widget]

Службе ЈП „Кикинда“ приправне за празнике; паркинг се неће наплаћивати

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, све службе ЈП „Кикинда“ за рад на терену биће приправне и дежураће 24 сата, док се паркинг за време празника неће наплаћивати.

Одељење водовода и канализације ће током празничних дана радити у три смене, а на фекалним црпним станицама дежураће се 24 сата. Њима ће у приправности за решавање хитних случајева загушења канализационе мреже и као техничка подршка Служби хитних интервенција бити Одељење механизацијеСлужба Позивног центра такође ће дежурати 24 сата, а дежурни телефони су: 062/ 88 44 888; 062/88 44 891.

Ни за чистаче ЈП „Кикинда“ нема предаха, па ће тако запослени у Служби за одржавање јавних површина радити без празничног одмора.

Пијачна наплата се неће контролисати, односно пијачарина се неће наплаћивати 1. и 2. јануараБлагајна на пијаци у центру града 31. децембра, у суботу, радиће скраћено, до 11 часова, а први радни дан је у среду, 4. јануара, када почиње са радом и благајна у Управној згради ЈП „Кикинда“.

Служба погребних услуга биће дежурна за пријаву сахрана на број телефона: 062 885 20 94; организован је рад по потреби. 2. и 3. јануара 2017. године (понедељак и уторак), Зоохигијена ће радити од до 15 часова (исхрана и хигијена код паса), док је за хитне интервенције организовано дежурство.