[wpml_language_selector_widget]

У новембру 386 интервенција

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Позивни центар ЈП „Кикинда“ упутио је током новембра 386 захтева за интервенцијама Одељењима водовода, канализације и заната.

Од тог броја, 332 интервенције односиле су се на радове у склопу водоводне мреже, па је тако у планираној замени водомера ЈП „Кикинда“ промењено 170 мерача потрошње воде; због кварова у водомерном шахту интервенисано је 57 пута; замењена су 52 водомера; било је 26 кварова на прикључку, а 7 на главном уличном воду. Израђено је 6 нових прикључака, замењена су 4 због квара, а поништен исти број, док је 3 прикључка раздвојено у шахту. Због квара у водоводном уличном шахту, на хидранту и замене водомера због смрзавања, реаговано је по једанпут.

Одељење канализације ЈП „Кикинда“ излазило је на терен 53 пута, и то за пражњење септичких јама у привреди-30, а у домаћинствима-10. За одгушење фекалне канализационе мреже, Позивни центар примио је 12 позива грађана, а за одгушење атмосферске канализационе мреже један. Ове две мреже редовно су испиране током новембра.

Одељење заната заменило је у истом периоду један поклопац на шахту.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта