[wpml_language_selector_widget]

Уређење урбаног мобилијара на јавним површинама

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Са неколико радних машина, мало више способних руку и јасном визијом квалитета, ЈП „Кикинда“ у оквиру широког спектра комуналних делатности дефинисаних Оснивачким актом и статутом, у сарадњи са фирмом „MINS-F GROUP“, која је носилац трогодишњег уговора за одржавање зеленила и чишћење јавних површина, пружа и столарске услуге за потребе израде и репарације урбаног мобилијара на ајвним површинама. Услуге се пружају за потребе Оснивача као и трећих лица по наруџбини. Идеја је да се обнови запуштен урбани мобилијар Града.

ЈП „Кикинда“ се бави одржавањем комуналне хигијене у граду и у свом раду увек тежи ка константном подизању квалитета услуга које пружа грађанима. Баш управо из тог разлога, због задовољства грађана, желимо да град Кикинда, центар, паркови и остале површине буду увек уређене и чисте.

Прва активност столарске радионице је била у парку „Бландаш“ који представља споменик природе. До сада је реализована поправка тридесетак клупа. Чишћењем, уклањањем корозије са страница клупа, наношењем антикорозивног премаза и фарбе и на крају демонтажом поломљених и монтажом нових дасака, клупе у парку „Бладаш“ су добиле потпуно нови изглед.

На тргу у центру града, као и дуж целе Светосавске улице тренутно се врши репарација још педесетак клупа и корпи за смеће.

Позоришту „Лане“ је израђено и донирано 8 клупа, а у наредном периоду планирана је израда још неколико клупа за Дом здравља у Кикинди.

Радионица ће се бавити и одржавањем дечијих игралишта на отвореном, израдом нових реквизита од дрвета и метала, уређењем новогодишњег мобилијара и дрвеног урбаног мобилијара како би Град био лепши и уређенији.