Уређење урбаног мобилијара на јавним површинама

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Са неколико радних машина, мало више способних руку и јасном визијом квалитета, ЈП „Кикинда“ у оквиру широког спектра комуналних делатности дефинисаних Оснивачким актом и статутом, у сарадњи са фирмом „MINS-F GROUP“, која је носилац трогодишњег уговора за одржавање зеленила и чишћење јавних површина, пружа и столарске услуге за потребе израде и репарације урбаног мобилијара на ајвним површинама. Услуге се пружају за потребе Оснивача као и трећих лица по наруџбини. Идеја је да се обнови запуштен урбани мобилијар Града.

ЈП „Кикинда“ се бави одржавањем комуналне хигијене у граду и у свом раду увек тежи ка константном подизању квалитета услуга које пружа грађанима. Баш управо из тог разлога, због задовољства грађана, желимо да град Кикинда, центар, паркови и остале површине буду увек уређене и чисте.

Прва активност столарске радионице је била у парку „Бландаш“ који представља споменик природе. До сада је реализована поправка тридесетак клупа. Чишћењем, уклањањем корозије са страница клупа, наношењем антикорозивног премаза и фарбе и на крају демонтажом поломљених и монтажом нових дасака, клупе у парку „Бладаш“ су добиле потпуно нови изглед.

На тргу у центру града, као и дуж целе Светосавске улице тренутно се врши репарација још педесетак клупа и корпи за смеће.

Позоришту „Лане“ је израђено и донирано 8 клупа, а у наредном периоду планирана је израда још неколико клупа за Дом здравља у Кикинди.

Радионица ће се бавити и одржавањем дечијих игралишта на отвореном, израдом нових реквизита од дрвета и метала, уређењем новогодишњег мобилијара и дрвеног урбаног мобилијара како би Град био лепши и уређенији.

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта