[wpml_language_selector_widget]

Запослени у ЈП „Кикинда“ подржали акцију „Недеља за чистију Војводину“

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Велика еколошка акција  „Недеља за чистију Војводину“,  коју организује Покрајински секретаријат  за урбанизам и заштиту животне средине организована је данас у Кикинди са почетком у осам часова. Педесетак суграђана, међу којима су и запослени у Градској управи и ЈП „Кикинда“, уредило је рубни део града, тачније од НИС-ове бензинске станице  до Банатске улице.

„Недеља за чистију Војводину“  спроводи се као увод у активности које произилазе из Декларације о заштити животне средине у АП Војводини, усвојене у мају ове године, којом је предвиђено да се до краја следеће године уведе забрана коришћења пластичних кеса и пластичних производа за једнократну употребу.

Један од главних проблема данашњице је свакако заштита животне средине, зато је циљ ове акције подизање свести о намени и значају јавних површина као и одговорније управљање животном средином како би се обезбедио здравији и лепши живот грађана на територији Војводине.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта