[wpml_language_selector_widget]

Због радова на мрежи у четвртак можда без воде поједине улице

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Током радова на чворишту водоводне мреже, сутра, 19. октобра, постоји могућност да становници улица Данила Косића, Партизанске и дела Синђелићеве у једном делу дана остану без воде на пар часова. Реконструкција чворишта у овом делу Кикинде уследиће због настале хаварије, због чега молимо грађане за разумевање и стрпљење, док се радови не приведу крају. Такође, сутра, 19. октобра, због реконструкције водоводне мреже, без воде је могуће да остану становници Омладинске и улице Ивана Јакшића, па апелујемо на грађане да пре почетка радова припреме неопходне залихе воде за основне потребе.

Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена, о чему ћемо потрошаче благовремено обавестити.

За све додатне информације наши корисници се могу обратити Позивном центру ЈП „Кикинда“ на телефоне: 422-760; 062/8844 891; 062/8844 888. Центар ради 24 часа дневно, викендима и празницима. Информације о планираним радовима на мрежи и кваровима могу се потражити и на www.jpkikinda.rs.