Због радова на мрежи у четвртак можда без воде поједине улице

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Током радова на чворишту водоводне мреже, сутра, 19. октобра, постоји могућност да становници улица Данила Косића, Партизанске и дела Синђелићеве у једном делу дана остану без воде на пар часова. Реконструкција чворишта у овом делу Кикинде уследиће због настале хаварије, због чега молимо грађане за разумевање и стрпљење, док се радови не приведу крају. Такође, сутра, 19. октобра, због реконструкције водоводне мреже, без воде је могуће да остану становници Омладинске и улице Ивана Јакшића, па апелујемо на грађане да пре почетка радова припреме неопходне залихе воде за основне потребе.

Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада водоводне мреже бити продужена, о чему ћемо потрошаче благовремено обавестити.

За све додатне информације наши корисници се могу обратити Позивном центру ЈП „Кикинда“ на телефоне: 422-760; 062/8844 891; 062/8844 888. Центар ради 24 часа дневно, викендима и празницима. Информације о планираним радовима на мрежи и кваровима могу се потражити и на www.jpkikinda.rs.

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта