[wpml_language_selector_widget]

. Близу 500 интервенција у августу

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Од 497 интервенција колико их је било у августу, радници ЈП “Кикинда” били су највише ангажовани на планираној замени водомера којих је овога месеца било 355. Због кварова на прикључку и у водомерном шахту излазило се на терен 48, односно 44 пута, а замењено је и 26 водомера. У истом периоду поправљени су кварови на главном уличном воду 8, у водоводном уличном шахту 4, замењена су 3 прикључка и поништен и израђен по један. У акцији искључења несавесних платиша због дуговања, искључено је њих 6, а поново укључен један корисник.

Од укупно 31 интервенције на канализационој мрежи, Позивном центру ЈП “Кикинда” упућено је 6 молби за одгушење фекалне канализационе мреже која су успешно обављена. У редовном ангажовању на пражњењу септичких јама, током августа је испражњено 13 за привреду и 11 у домаћинствима, док се једна интервенција односила на одгушење атмосферске канализационе мреже. Одељење заната заменило је 6 поклопаца на шахтовима.

У склопу редовних радних активности , обављено је и редовно прање атмосферске и фекалне канализационе мреже.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта