Данило С. Фурунџић именован за директора ЈП „Кикинда“

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Поступак за именовање директора Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ покренут је Одлуком о спровођењу јавног конкурса и утврђивању текста огласа о јавном конкурсу за избор директора Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ („Службени лист општине Кикинда“, бр. 10/15) коју је 20. марта ове године донела Скупштина општине Кикинда.

На јавни оглас пријаву је поднео кандидат Данило Фурунџић-дипломирани инжењер архитектуре и магистар у области урбанистичко планирање, дизајн и менаџмент, са завршеном докторском дисертацијом у области просторног и урбанистичког планирања и кандидат Здравко Шаренац – дипломирани економиста и магистар економије.

Поступак по расписаном јавном конкурсу спровела је Комисија за именовања директора јавних предузећа општине Кикинда применом Одлуке о поступку и начину именовања директора јавних предузећа општине Кикинда.

На основу спроведеног поступка оцењивања, Комисија је утврдила листу за избор у коју је уврстила оба кандидата. Стручна оспособљеност и знање кандидата Данила Фурунџића оцењени су просечном оценом 15 од могуће 15, а стручна оспособљеност и знање кандидата Здравка Шаренца просечном оценом 10 од највише 15.

Након што су одборници дали сагласност на измене и допуне плана и програма пословања Јавног предузећа за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ за 2015. годину, Данило С.Фурунџић разрешен је дужности в.д. директора ЈП „Кикинда“ и именован за директора овог јавног предузећа на четворогодишњи мандат.

Контакт позивног центра

Адреса: Иђошки пут 4, Кикинда

Телефон: 0230/422-760

Електронска пошта: call.centar@jpkikinda.rs

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта