[wpml_language_selector_widget]

Извештај о интервенцијама за октобар

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

ЈП „Кикинда“ је у октобру имало 434 интервенције на терену од којих се 349 односило на водовод, 81 теренски излазак обухватио је радове на канализационој мрежи и 4 на замени поклопаца на шахтовима.

Интервенције на водоводној мрежи и овога пута односиле су се у највећем броју на планирану замену водомера-166, а потом на кварове у водомерном шахту-109. У истом периоду отклоњено је 40 кварова на прикључцима и 8 на главном уличном воду, док је због квара замењено 6 прикључака и 8 водомера ( 3 услед смрзавања). Израђена су 4 нова прикључка, поништена 3, отклоњен је по један квар у водоводном уличном шахту и на хидранту, а раздвојен један прикључак у шахту. Два корисника су поново укључена на водоводну мрежу, након искључења због дуговања за неимирене рачуне.

Радове на канализационој мрежи у октобру су обележиле 54 интервенције које су се односиле на пражњење септичких јама у привреди и 12 у домаћинствима, док се за одгушење фекалне и атмосферске канализационе мреже излазило на терен 14 пута, односно једном. У истом периоду редовно је обављано прање атмосферске и фекалне канализационе мреже. Замењена су и 4 поклопца на шахтовима.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта