[wpml_language_selector_widget]

ЈП „Кикинда“ гради дечије игралиште

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Јавно предузећe за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ поклониће грађанима кикиндске општине дечије игралиште које ће бити изграђено поред парка „Бландаш“, на простору некадашњег „Расадника“. Биће то права оаза у којој ће посетиоци моћи да уживају у миру, тишини, окружени лепим амбијентом и природом.
„На ограђеној површини од око 1500 квадратних метара биће смештене љуљашке, клацкалице, тобогани, пешчаник са клупицама и остали реквизити на којима ће деца моћи да се играју и уживају. Поред тога планира се постављање клупа за одрасле, мале фонтане, чесме, као и неколико стубних пластичних канти за отпад. Све справе које ће бити постављене на игралишту су у складу са важећим стандардима. На истој локацији ЈП „Кикинда“ направило је два мањежа за коње Спортском коњичком клубу „Топот“ који су безбедно ограђени, тако да ће деца моћи несметано да се играју и уједно развијају љубав према животињама.“, рекла је PR ЈП „Кикинда“, Мирослава Обадић.

Највећи део посла је већ обављен, а то је крчење корова и шута који су заузимали већи део овог простора. Завршетак радова предвиђен је за неколико недеља.

Надамо се да ће сви посетиоци уживати у очуваној природи, свежем ваздуху и квалитетним садржајима које ће овде моћи да пронађу.