[wpml_language_selector_widget]

Отклоњено преко 90 кварова у водомерном шахту

ПОДЕЛИТЕ ВЕСТ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

Због редовног јесењег очитавања водомера, радници ЈП „Кикинда“ отклонили су током новембра 95 кварова у водомерном шахту на територији кикиндске општине.

Повећан број кварова у водомерном шахту забележен је и током октобра приликом очитавања, као последица неадекватног одржавања водомера, инсталација и старости мерног инструмента.

178 интервенција на водоводној и 38 на канализационој мрежи у новембру, ангажовало је раднике ЈП „Кикинда“ на терену у општини Кикинда који су у приправности 24 сата.

Одељењима хитних интервенција, мреже и баждарнице водовода и постројења и мреже канализације Call centar је упутио 95 захтева за интервенцијама на водомерном шахту25 на прикључку од којих је 12 поправљено, 11 замењено, а по један поништен и израђен нови. На главном уличном воду било је 7 кварова, док је у водоводном уличном шахту интервенисано пута. Замењено је 47 водомера.

Радници ЈП „Кикинда“ излазили су током новембра 17 пута на терен ради одгушења канализационе мреже, 8 због пражњења септичких јама у домаћинствима и 3 за привреду. У истом периоду било је и 5 одгушења кишне канализације.

Редовно испирање водоводне, атмосферске и фекалне канализационе мреже у граду и свим селима општине обављано је током целог месеца.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Пријавите се на маилинг листу

Не пропустите ни једну нову вест са нашег сајта